Jag ville utöka mitt kreativa skapande till nya material, tekniker och färger. Vara mindre begränsad till en stil men med en sammanhållande länk, återvinning. Det andra ser som skräp är skatter i min värld, som får igång min fantasi och lust att skapa. Här kommer jag att visa upp det jag gör och har gjort av loppisfynd, bakgårdsskräp och naturens egna material. Hoppas att ni tycker om det och låter er inspireras.

I wanted to expand my creative creation to new materials, techniques and colors. Be less restricted to one style but with a connecting link, recycling. What others see as trash are treasures in my world, that helps my imagination and desire to create. Here I will show off the things I do and have done. Flea market bargains, backyard debris and nature's own materials. I hope you like it and gets inspired.

lördag 25 oktober 2014

Jag funderade länge på vad jag skulle göra med den gamla dörren som jag köpte för ett tag sedan.
Till slut bestämde jag mig för den här varianten.

En möbel byggd av en dörr och ett gammalt bord som jag sågade itu. Jag sågade ut den övre av dörrspeglarna och satte en riktig spegel bakom. 
En hylla längst upp och en hängare av gammalt pallträ, kakformar fyllda med sisal och tygrosor.
Bordsskivan är vändbar. Vit på ena sidan och på andra sidan limmade jag remsor av tapetprover som jag sen lackade över. Järnkroken är också återbruk.


'
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar