Jag ville utöka mitt kreativa skapande till nya material, tekniker och färger. Vara mindre begränsad till en stil men med en sammanhållande länk, återvinning. Det andra ser som skräp är skatter i min värld, som får igång min fantasi och lust att skapa. Här kommer jag att visa upp det jag gör och har gjort av loppisfynd, bakgårdsskräp och naturens egna material. Hoppas att ni tycker om det och låter er inspireras.

I wanted to expand my creative creation to new materials, techniques and colors. Be less restricted to one style but with a connecting link, recycling. What others see as trash are treasures in my world, that helps my imagination and desire to create. Here I will show off the things I do and have done. Flea market bargains, backyard debris and nature's own materials. I hope you like it and gets inspired.

lördag 25 oktober 2014

Jag hade letat länge efter trädgårdsstolar med "gung" till min nya uteplats vid förrådsgaveln när jag hittade dessa på loppis. Stålramarna var ok men det fanns bara ribbor som räckte till ett ryggstöd så jag fick köpa trälist och såga ut egna. 
Lite pill var det och det blev kanske inte helt perfekt men jag är nöjd. Väldigt nöjd dessutom med färgen. Till nästa vår hoppas jag att hitta ett litet bord som passar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar